Noordwest-Spanje

met de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dominicus: bekende, eigentijdse reisgidsen van Nederlandse auteurs. Het mooiste strand ter wereld. Journalisten van The Guardian reisden de hele wereld rond en vonden het in Galicië. De lekkerste keuken van Europa? Als het aan de fijnproevers van Michelin ligt, is die te vinden in Baskenland. Een hooggebergte klein als een zakdoek, maar gevarieerd als een continent. De Picos de Europa op de grens van Asturië en Cantabrië. Je kunt er reizen door de meest westernachtige streek van Europa, maar ook genieten van het intens groene landschap langs de kustlijn, een Ierland met palm – en citroenbomen. De bewoners spelen doedelzak, hakken hout als bezetenen, zingen uitbundig en vieren veel feest. Ook loopt dwars door NoordwestSpanje de pelgrimsroute naar Santiago. Links en rechts van die route staan talloze romaanse en gotische monumenten. Maar zij die van moderne architectuur houden, kunnen hun hart ophalen in het hippe Bilbao. En wie graag oog in oog staat met een wolf of beer, hoeft niet eens zo gek ver van de gebaande paden af te wijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daan van Beek
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025743451
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

Dominicus: bekende, eigentijdse reisgidsen van Nederlandse auteurs. Het mooiste strand ter wereld. Journalisten van The Guardian reisden de hele wereld rond en vonden het in Galicië. De lekkerste keuken van Europa? Als het aan de fijnproevers van Michelin ligt, is die te vinden in Baskenland. Een hooggebergte klein als een zakdoek, maar gevarieerd als een continent. De Picos de Europa op de grens van Asturië en Cantabrië. Je kunt er reizen door de meest westernachtige streek van Europa, maar ook genieten van het intens groene landschap langs de kustlijn, een Ierland met palm – en citroenbomen. De bewoners spelen doedelzak, hakken hout als bezetenen, zingen uitbundig en vieren veel feest.
Ook loopt dwars door NoordwestSpanje de pelgrimsroute naar Santiago. Links en rechts van die route staan talloze romaanse en gotische monumenten. Maar zij die van moderne architectuur houden, kunnen hun hart ophalen in het hippe Bilbao. En wie graag oog in oog staat met een wolf of beer, hoeft niet eens zo gek ver van de gebaande paden af te wijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daan van Beek
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025743451
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292