China

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap,' zei de taoïstische filosoof Lao Zi zo'n 2500 jaar geleden. Voor iemand die naar China met vakantie gaat, geldt min of meer het 'omgekeerde': wie zijn eerste stap in China zet, zal een reis van duizenden mijlen afleggen. China is een buitengewoon uitgestrekt land en kent daardoor een grote diversiteit, in landschap en klimaat, maar ook in levenswijze van de bewoners. Voordat een reiziger eraan toekomt de verschillende gezichten van China te onderscheiden, zijn er talrijke andere attractieve facetten te ontdekken. De meeste reizigers maken kennis met China in de miljoenenstad Beijing, dus met drommen mensen, chaotisch verkeer, indringende geuren, onleesbare borden en onverstaanbare gesprekken. Je voelt je vaak een vreemdeling en een analfabeet tegelijk. Op die momenten heb je behoefte aan een gids. En dat is precies wat dit boek wil zijn: een leidraad voor iedereen die dit immense land gaat bereizen. De eerste vijf hoofdstukken bevatten uitgebreide achtergrondinformatie en vervolgens worden de belangrijkste regio's en steden met alle bezienswaardigheden (waarvan de namen tevens in Chinese karakters zijn vermeld) behandeld. Uitstekende kaarten en plattegronden, bijzonder mooie foto's en uitgebreide praktische informatie completeren het geheel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inge Jansen
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025749682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
520

Beschrijving

'Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap,' zei de taoïstische filosoof Lao Zi zo'n 2500 jaar geleden. Voor iemand die naar China met vakantie gaat, geldt min of meer het 'omgekeerde': wie zijn eerste stap in China zet, zal een reis van duizenden mijlen afleggen.

China is een buitengewoon uitgestrekt land en kent daardoor een grote diversiteit, in landschap en klimaat, maar ook in levenswijze van de bewoners. Voordat een reiziger eraan toekomt de verschillende gezichten van China te onderscheiden, zijn er talrijke andere attractieve facetten te ontdekken.

De meeste reizigers maken kennis met China in de miljoenenstad Beijing, dus met drommen mensen, chaotisch verkeer, indringende geuren, onleesbare borden en onverstaanbare gesprekken. Je voelt je vaak een vreemdeling en een analfabeet tegelijk. Op die momenten heb je behoefte aan een gids. En dat is precies wat dit boek wil zijn: een leidraad voor iedereen die dit immense land gaat bereizen.

De eerste vijf hoofdstukken bevatten uitgebreide achtergrondinformatie en vervolgens worden de belangrijkste regio's en steden met alle bezienswaardigheden (waarvan de namen tevens in Chinese karakters zijn vermeld) behandeld. Uitstekende kaarten en plattegronden, bijzonder mooie foto's en uitgebreide praktische informatie completeren het geheel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inge Jansen
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025749682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
520