China

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Lannoo

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze reisgids over China stelt u de toeristische highlights van dit reusachtige land voor en beschrijft de prachtige landschappen en culturele en historische bijzonderheden. Tegelijk voorziet dit boek u van alle actuele praktische informatie. Daarna vindt u heel wat suggesties voor reisroutes om alle hoogtepunten te bezoeken. Dertien reisregio's geven een totaalbeeld van China: de metropolen Beijing, Shanghai en Hongkong met Macau, het noordoosten, Tianjin, Hebei, Shandong, het lössgebied, Sichuan en Chongqing, Midden-China, de benedenloop van de Yangtze, het zuiden, het zuidwesten, het noordwesten en Tibet. De auteurs, ervaren Chinareizigers, stellen vier routes voor, die gedocumenteerd zijn met kaarten: de route 'China?s wortels' leidt u naar het lössgebied, tijdens de route 'Sichuan en de Yangtze' worden de beroemde kloven voorgesteld, 'De bergwereld van Yunnan' laat u kennismaken met de provincie Yunnan en 'De Zijderoute' loopt langs deze historische handelsroute. Onmisbaar voor het plannen van een reis: praktische informatie en tips over aankomst en vertrek, eten en drinken, feestdagen en festiviteiten, gezondheid, klimaat, veiligheid, gedragscodes, douane enzovoort, plus handige taaltips voor onderweg. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia berg, Julia Berg, Justus Kruger, Justus Krüger, Hans-Wilm Schutte, Hans-Wilm Schütte
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Deze reisgids over China stelt u de toeristische highlights van dit reusachtige land voor en beschrijft de prachtige landschappen en culturele en historische bijzonderheden. Tegelijk voorziet dit boek u van alle actuele praktische informatie. Daarna vindt u heel wat suggesties voor reisroutes om alle hoogtepunten te bezoeken.

Dertien reisregio's geven een totaalbeeld van China: de metropolen Beijing, Shanghai en Hongkong met Macau, het noordoosten, Tianjin, Hebei, Shandong, het lössgebied, Sichuan en Chongqing, Midden-China, de benedenloop van de Yangtze, het zuiden, het zuidwesten, het noordwesten en Tibet.

De auteurs, ervaren Chinareizigers, stellen vier routes voor, die gedocumenteerd zijn met kaarten: de route 'China?s wortels' leidt u naar het lössgebied, tijdens de route 'Sichuan en de Yangtze' worden de beroemde kloven voorgesteld, 'De bergwereld van Yunnan' laat u kennismaken met de provincie Yunnan en 'De Zijderoute' loopt langs deze historische handelsroute.
Onmisbaar voor het plannen van een reis: praktische informatie en tips over aankomst en vertrek, eten en drinken, feestdagen en festiviteiten, gezondheid, klimaat, veiligheid, gedragscodes, douane enzovoort, plus handige taaltips voor onderweg. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia berg, Julia Berg, Justus Kruger, Justus Krüger, Hans-Wilm Schutte, Hans-Wilm Schütte
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312