Australië Nederlandse editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cambium, Uitgeverij

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reizigers werden al eeuwenlang geboeid door het mogelijke bestaan van Australië, toen 'Het Zuidland' in 1770 door kapitein James Cook in bezit werd genomen. De aantrekkingskracht die dit land uitstraalt, is sindsdien alleen maar toegenomen. In het eerste gedeelte van deze gids lees je alles over de boeiende geschiedenis, de cultuur en de bevolking, waaronder de Aboriginals. Het tweede gedeelte neemt je mee op reis. Van de multiculturele steden door de eeuwenoude landschappen en van Uluru naar het Great Barrier Reef.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551794
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Beschrijving

Reizigers werden al eeuwenlang geboeid door het mogelijke bestaan van Australië, toen 'Het Zuidland' in 1770 door kapitein James Cook in bezit werd genomen. De aantrekkingskracht die dit land uitstraalt, is sindsdien alleen maar toegenomen.
In het eerste gedeelte van deze gids lees je alles over de boeiende geschiedenis, de cultuur en de bevolking, waaronder de Aboriginals. Het tweede gedeelte neemt je mee op reis. Van de multiculturele steden door de eeuwenoude landschappen en van Uluru naar het Great Barrier Reef.

Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's zoals 'Australische wijnen', 'Aboriginalkunst' en 'Het regenwoud'. In het gedeelte 'Reisinformatie' vind je alles over vervoer, accommodatie, toeristische tips, klimaat, winkelen, taal, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551794
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397