Nieuw Zeeland Blauwe reisgids

Prijs € 25,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lannoo

Paperback | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Deze rijk geïllustreerde en goed gedocumenteerde gidsen staan garant voor een onvergetelijke reis. De prachtige kleurenfoto's doen je meteen wegdromen. Deel 1 biedt een overzicht van de belangrijkste reisregio's en alle interessante bezienswaardigheden. Deel 2 stippelt de mooiste reisroutes uit met praktische informatie over de reistijd, hotels, restaurants, bezienswaardigheden enzovoort. De gids bevat overzichtelijke regiokaarten en heel gedetailleerde routekaarten. De ideale reisgezel voor verre bestemmingen. Je kunt je reis thuis voorbereiden aan de hand van het hoofdstuk 'praktische info' en onderweg hoef je niets te missen dankzij de nauwkeurig uitgestippelde reisroutes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bruni Gebauer, Stefan Huy
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020994209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Deze rijk geïllustreerde en goed gedocumenteerde gidsen staan garant voor een onvergetelijke reis. De prachtige kleurenfoto's doen je meteen wegdromen.


Deel 1 biedt een overzicht van de belangrijkste reisregio's en alle interessante bezienswaardigheden. Deel 2 stippelt de mooiste reisroutes uit met praktische informatie over de reistijd, hotels, restaurants, bezienswaardigheden enzovoort. De gids bevat overzichtelijke regiokaarten en heel gedetailleerde routekaarten.


De ideale reisgezel voor verre bestemmingen. Je kunt je reis thuis voorbereiden aan de hand van het hoofdstuk 'praktische info' en onderweg hoef je niets te missen dankzij de nauwkeurig uitgestippelde reisroutes.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bruni Gebauer, Stefan Huy
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020994209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280