Andalusie

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...Andalusië is een gebied met unieke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Alhambra in Granada. Maar ook Sevilla en Cordobá met hun Moorse geschiedenis zijn een bezoek waard. De combinatie van zandstranden, unieke cultuur en afwisselende natuur is de sleutel tot het toeristische succes van Andalusië - en natuurlijk het aangename weer. Of je een georganiseerde rondreis boekt, een fly-drive of op eigen gelegenheid Andalusië gaat bezichtigen, deze reisgids helpt je de interessantste plekjes te ontdekken en keuzes te maken uit het enorme aanbod.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025755287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen.
*met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land
*geschreven door Nederlandse auteurs
*meer dan 75 bijzondere bestemmingen
Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...
Andalusië is een gebied met unieke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Alhambra in Granada. Maar ook Sevilla en Cordobá met hun Moorse geschiedenis zijn een bezoek waard. De combinatie van zandstranden, unieke cultuur en afwisselende natuur is de sleutel tot het toeristische succes van Andalusië - en natuurlijk het aangename weer. Of je een georganiseerde rondreis boekt, een fly-drive of op eigen gelegenheid Andalusië gaat bezichtigen, deze reisgids helpt je de interessantste plekjes te ontdekken en keuzes te maken uit het enorme aanbod.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025755287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304