Andalusië

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Dominicus

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andalusië: warmte, de zon op je huid, je voeten in het zand. Maar ook flamenco, stierenvechten, tapas en sherry. Andalusië is een gebied met unieke bezienswaardigheden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch
Uitgever
Dominicus
ISBN
9789025750251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Andalusië: warmte, de zon op je huid, je voeten in het zand. Maar ook flamenco, stierenvechten, tapas en sherry. Andalusië is een gebied met unieke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Alhambra en andere schitterende paleizen uit Duizend-en-één-nacht. Voor die monumentale erfenis uit de Moorse periode zijn het steden-trio Sevilla, Granada en Córdoba het adres. En wie even genoeg heeft van al die monumentale hoogstandjes, van de steden, stadjes en charmante pueblos blancos, de witte dorpen, kan ontspannen in de prachtige natuur. Número uno is Nationaal Park Sierra Nevada, met ruim 3000 meter hoge bergen. De combinatie van zandstranden, unieke cultuur en afwisselende natuur is de sleutel tot het toeristische succes van Andalusië - en natuurlijk het aangename weer. Of je een georganiseerde rondreis boekt, een fly-drive of op eigen gelegenheid Andalusië gaat bezichtigen, deze reisgids helpt je de interessantste plekjes te ontdekken en keuzes te maken uit het enorme aanbod. Aparte achtergrondverhalen met culinaire, historische, culturele of alledaagse thema’s doen recht aan de veelzijdigheid van Andalusië.
De gids is geïllustreerd met mooie kleurenfoto’s, handige kaarten en plattegronden. Overzichtelijk achterin in de gids is de benodigde praktische informatie te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch
Uitgever
Dominicus
ISBN
9789025750251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256