20x logeren en varen in Nederland

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Terra

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Varen in het waterrijke Nederland is een feest en bijna overal zijn vaartuigen te huur om dat zelf te ontdekken. Zo geniet je optimaal van de rijke Nederlandse flora en fauna. Na je tocht laat je je heerlijk verwennen in een bed & breakfast of hotel. Er zijn twintig routes door heel Nederland met leuke overnachtingsmogelijkheden en (lunch)adresjes voor onderweg. Bij elke route is rekening gehouden met een lunchstop onderweg. De genoemde adressen liggen meestal langs de vaarroute, zodat je je boot 'voor de deur' kunt afmeren. De overnachtingsadressen zijn met zorg gekozen en ook daarin is veel variatie. Van een familiehotel met huiselijke sfeer bij de Vinkeveense Plassen tot een heus kasteel in Oegstgeest. Van een idyllische bed & breakfast in de polder tot een dijkhuisje met uitzicht op historische schepen. Alle logeeradressen hebben echter één ding gemeen: je wordt er gastvrij ontvangen en je bent erg welkom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corry Daalhof
Uitgever
Terra
ISBN
9789089891624
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Varen in het waterrijke Nederland is een feest en bijna overal zijn vaartuigen te huur om dat zelf te ontdekken. Zo geniet je optimaal van de rijke Nederlandse flora en fauna. Na je tocht laat je je heerlijk verwennen in een bed & breakfast of hotel. Er zijn twintig routes door heel Nederland met leuke overnachtingsmogelijkheden en (lunch)adresjes voor onderweg.
Bij elke route is rekening gehouden met een lunchstop onderweg. De genoemde adressen liggen meestal langs de vaarroute, zodat je je boot 'voor de deur' kunt afmeren. De overnachtingsadressen zijn met zorg gekozen en ook daarin is veel variatie. Van een familiehotel met huiselijke sfeer bij de Vinkeveense Plassen tot een heus kasteel in Oegstgeest. Van een idyllische bed & breakfast in de polder tot een dijkhuisje met uitzicht op historische schepen. Alle logeeradressen hebben echter één ding gemeen: je wordt er gastvrij ontvangen en je bent erg welkom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corry Daalhof
Uitgever
Terra
ISBN
9789089891624
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190