20x Logeren en genieten in Picardie

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Lannoo

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en een of meerdere dagen op verkenning in de omgeving ... Dat zijn de ingrediënten van deze sfeervolle gids. Op het menu staat een welverdiende adempauze, een weekendje actief genieten. Angélique van der Horst is hoofdredacteur van het Frankrijk-magazine En Route en heeft door de jaren heen al heel wat streken in Frankrijk bekeken en beschreven. Ze is altijd op zoek naar plekken, mensen en verhalen die 'net even anders zijn'. Met oog voor het ongewone neemt ze u graag mee op ontdekkingsreis. Zo zocht ze in Picardië de meest uiteenlopende eet- en logeeradressen voor je uit. Een trendy restaurant boven op de kliffen aan zee. Chambres d'hôtes bij een ouderwetse herenboer in de champagnevallei. Of een luxe slaapkamer (met hemelbed) in een sfeervol gerestaureerd kasteel. Daarnaast komen allerlei activiteiten en bezienswaardigheden aan bod. Strandzeilen, een bezoek aan een paarlemoermuseum, meedoen aan een middeleeuws feest: in Picardië heeft 'genieten' verrassend veel betekenissen. De gids bevat bovendien alle nodige praktische informatie voor een geslaagd weekendje weg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angélique van der Horst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en een of meerdere dagen op verkenning in de omgeving ... Dat zijn de ingrediënten van deze sfeervolle gids. Op het menu staat een welverdiende adempauze, een weekendje actief genieten.
Angélique van der Horst is hoofdredacteur van het Frankrijk-magazine En Route en heeft door de jaren heen al heel wat streken in Frankrijk bekeken en beschreven. Ze is altijd op zoek naar plekken, mensen en verhalen die 'net even anders zijn'. Met oog voor het ongewone neemt ze u graag mee op ontdekkingsreis.
Zo zocht ze in Picardië de meest uiteenlopende eet- en logeeradressen voor je uit. Een trendy restaurant boven op de kliffen aan zee. Chambres d'hôtes bij een ouderwetse herenboer in de champagnevallei. Of een luxe slaapkamer (met hemelbed) in een sfeervol gerestaureerd kasteel. Daarnaast komen allerlei activiteiten en bezienswaardigheden aan bod. Strandzeilen, een bezoek aan een paarlemoermuseum, meedoen aan een middeleeuws feest: in Picardië heeft 'genieten' verrassend veel betekenissen. De gids bevat bovendien alle nodige praktische informatie voor een geslaagd weekendje weg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angélique van der Horst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205