Zuid-Spanje Nederlandstalige editie

Costa del Sol Andalusie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cambium, Uitgeverij

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andalusië: de wieg van de Flamenco, het stierengevecht en de streek van Carmen, hoofdpersoon uit de gelijknamige opera van Bizet. De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met deze fascinerende regio en zijn steden. Eerst komen de geschiedenis, bevolking en natuur van Zuid-Spanje uitgebreid aan bod. Vervolgens nemen de auteurs je mee op reis. Van het Alhambra naar de Grote Moskee van Córdoba en van de moorse kastelen naar de wijngaarden met de beroemde sherry-druiven en de ongerepte natuur. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'Van La Pileta tot Picasso', ‘Fiësta’s’ en ‘Flamenco’. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551824
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

Andalusië: de wieg van de Flamenco, het stierengevecht en de streek van Carmen, hoofdpersoon uit de gelijknamige opera van Bizet.
De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met deze fascinerende regio en zijn steden. Eerst komen de geschiedenis, bevolking en natuur van Zuid-Spanje uitgebreid aan bod. Vervolgens nemen de auteurs je mee op reis. Van het Alhambra naar de Grote Moskee van Córdoba en van de moorse kastelen naar de wijngaarden met de beroemde sherry-druiven en de ongerepte natuur. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'Van La Pileta tot Picasso', ‘Fiësta’s’ en ‘Flamenco’. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551824
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292