YogaBingo

Prijs € 20,00

Uitverkocht

AnkhHermes, Uitgeverij

Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is een variatie op het aloude Bingo. Bingo is fun voor iedereen! YogaBingo speel je net als gewone Bingo, maar er is een leuk en nieuw spelelement toegevoegd. Nadat de Bingo is gevallen komt de groep in beweging en worden alle yogahoudingen op de winnende Bingokaart met elkaar gedaan. YogaBingo dient een tweeledig doel. Je speelt gezellig samen en tegelijkertijd maken de oefeningen je lichaam flexibel en sterk. Het is dus een prachtige manier om spelenderwijs in balans te komen. Het spel kan thuis worden gespeeld en op feestjes en partijen. Ook op school, buitenschoolse opvang of in een kinderyogales kunnen kinderen in de groep veel speelplezier aan YogaBingo beleven.Verschijnt mei 2013

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helen Purperhart
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770719
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit is een variatie op het aloude Bingo. Bingo is fun voor iedereen! YogaBingo speel je net als gewone Bingo, maar er is een leuk en nieuw spelelement toegevoegd. Nadat de Bingo is gevallen komt de groep in beweging en worden alle yogahoudingen op de winnende Bingokaart met elkaar gedaan.
YogaBingo dient een tweeledig doel. Je speelt gezellig samen en tegelijkertijd maken de oefeningen je lichaam flexibel en sterk. Het is dus een prachtige manier om spelenderwijs in balans te komen. Het spel kan thuis worden gespeeld en op feestjes en partijen. Ook op school, buitenschoolse opvang of in een kinderyogales kunnen kinderen in de groep veel speelplezier aan YogaBingo beleven.
Verschijnt mei 2013

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helen Purperhart
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770719
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig