Wild kijken in Scandinavie

Ontdek de mooiste natuur van Noorwegen, Zweden en Finland

Prijs € 24,95

Uitverkocht

KNNV Uitgeverij

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Scandinavië - Noorwegen, Zweden en Finland - kent een ongelooflijke rijkdom aan planten en dieren die je elders in Europa nauwelijks te zien krijgt. Denk aan de bruine beer, eland, taigagaai, lynx, bosnimf, papegaaiduiker of het noorderlicht. 'Wild ... Scandinavië' brengt deze prachtige natuur nu binnen handbereik.- Toplocaties, o.a. Falsterbo, Öland, Varanger, Lofoten en Oulu- Vogels, zoogdieren, orchideeën en andere noordse natuur- Met tips voor onderweg- Rijk geïllustreerd, boordevol tips en achtergrondinformatieOntdek de ongerepte natuur van Noorwegen, Zweden en Finland! In Scandinavie zijn de grootste en meeste nationale parken van heel Europa te vinden. Deze reisgids helpt je om al deze rijkdom zelf te ontdekken.EXTRA! Inclusief praktische minigids dieren en planten van Scandinavië. Op deze uitvouwbare kaart meer dan 150 soorten bijzondere dieren en planten van Noorwegen, Zweden en Finland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ger Meesters
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114813
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Scandinavië - Noorwegen, Zweden en Finland - kent een ongelooflijke rijkdom aan planten en dieren die je elders in Europa nauwelijks te zien krijgt. Denk aan de bruine beer, eland, taigagaai, lynx, bosnimf, papegaaiduiker of het noorderlicht. 'Wild ... Scandinavië' brengt deze prachtige natuur nu binnen handbereik.

- Toplocaties, o.a. Falsterbo, Öland, Varanger, Lofoten en Oulu
- Vogels, zoogdieren, orchideeën en andere noordse natuur
- Met tips voor onderweg
- Rijk geïllustreerd, boordevol tips en achtergrondinformatie

Ontdek de ongerepte natuur van Noorwegen, Zweden en Finland! In Scandinavie zijn de grootste en meeste nationale parken van heel Europa te vinden. Deze reisgids helpt je om al deze rijkdom zelf te ontdekken.

EXTRA! Inclusief praktische minigids dieren en planten van Scandinavië. Op deze uitvouwbare kaart meer dan 150 soorten bijzondere dieren en planten van Noorwegen, Zweden en Finland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ger Meesters
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114813
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192