Wereldmeidenstick

7 bekende schrijvers doen verslag van hun bezoek aan projecten van Plan Nederland die de kracht van meisjes versterken, geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje.

Prijs € 19,95

Uitverkocht

PixelPerfect Publications

November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Wereldmeidenstick bevat boeiende verhalen van: Susan Smit (Bangladesh), Lydia Rood (Mali), Yvonne Kroonenberg (Ecuador), Manon Uphoff (Vietnam), Rosita Steenbeek (Malawi), Robert Vuijsje (Brazilië), Peter Winnen (India). Sommige verhalen zijn een feitelijk verslag van het bezoek aan een meisjesproject in het kader van de Plan-campagne Because I am a girl, andere zijn korte verhalen geïnspireerd op de problematiek van meisjes in die landen. Alleen op de eBookstick geïllustreerd met exclusieve foto's. Van elke stick gaat 3 euro naar Plan Nederland. Als boek uitgeven door Sirene / Maarten Muntinga. De ebooks van de eBookstick bevatten geen leesbeveiliging (DRM) en zijn daarom (ook) leesbaar op de iPad. De eBookstick wordt geleverd in een fraai metalen geschenkdoosje met venster. Er komen met regelmaat nieuwe eBooksticks uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
eBookstick
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789078124559
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Wereldmeidenstick bevat boeiende verhalen van:
Susan Smit (Bangladesh),
Lydia Rood (Mali),
Yvonne Kroonenberg (Ecuador),
Manon Uphoff (Vietnam),
Rosita Steenbeek (Malawi),
Robert Vuijsje (Brazilië),
Peter Winnen (India).

Sommige verhalen zijn een feitelijk verslag van het bezoek aan een meisjesproject in het kader van de Plan-campagne Because I am a girl, andere zijn korte verhalen geïnspireerd op de problematiek van meisjes in die landen. Alleen op de eBookstick geïllustreerd met exclusieve foto's. Van elke stick gaat 3 euro naar Plan Nederland. Als boek uitgeven door Sirene / Maarten Muntinga.

De ebooks van de eBookstick bevatten geen leesbeveiliging (DRM) en zijn daarom (ook) leesbaar op de iPad. De eBookstick wordt geleverd in een fraai metalen geschenkdoosje met venster. Er komen met regelmaat nieuwe eBooksticks uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
eBookstick
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789078124559
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig