We doen het gewoon!

B&B's, hotels en lodges van Nederlanders wereldwijd

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tot diep in de nacht gastheer zijn en ‘s ochtends om zeven uur weer opgewekt ontbijt serveren. het runnen van een B&B , hotel of lodge is zeven dagen in de week een 24-uurs job. toch droomt bijna iedereen er stiekem wel eens over. Veel Nederlanders gaan het ook gewoon do?en. In dit boek leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilie? tot Nieuw-Zeeland. het zijn eerlijke ervaringen en adviezen over frustrerende zaken als onwelwillende politici, gebrek aan privacy, veel te hoge kosten en cultuurverschillen. Maar vooral ook stimulerende ervaringen over levensverrijking, ultieme vrijheid, kansen grijpen en doen wat je in het leven echt wilt doen. ‘dit vreet energie, maar het is wel kicken’, aldus een van de avonturiers. Inspirerende interviews voor iedereen die grenzen wil verleggen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Heidy van Beurden
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698600
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Tot diep in de nacht gastheer zijn en ‘s ochtends om zeven uur weer opgewekt ontbijt serveren. het runnen van een B&B , hotel of lodge is zeven dagen in de week een 24-uurs job. toch droomt bijna iedereen er stiekem wel eens over. Veel Nederlanders gaan het ook gewoon do?en.
In dit boek leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilie? tot Nieuw-Zeeland. het zijn eerlijke ervaringen en adviezen over frustrerende zaken als onwelwillende politici, gebrek aan privacy, veel te hoge kosten en cultuurverschillen. Maar vooral ook stimulerende ervaringen over levensverrijking, ultieme vrijheid, kansen grijpen en doen wat je in het leven echt wilt doen. ‘dit vreet energie, maar het is wel kicken’, aldus een van de avonturiers. Inspirerende interviews voor iedereen die grenzen wil verleggen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Heidy van Beurden
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698600
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165