Prijs | € 19,99 |
Uitverkocht
Paperback | November 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Zowel de doorgewinterde hobbykok als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals 'hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als 'hoe bereid ik een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem. Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Specificaties
- Auteur
- James Peterson
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789061128779
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 422
Beschrijving
Zowel de doorgewinterde hobbykok als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals 'hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als 'hoe bereid ik een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem. Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem. Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- James Peterson
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789061128779
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 422