Wandelgids GR-10

van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse Zee in 52 etappes

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De GR-10 is een begrip onder bergwandelaars. Dat het een lange-afstandswandelroute betreft die van de Atlantische Oceaan dwars door de Franse Pyreneeën naar de Middellandse Zee loopt en dat het traject roodwit is gemarkeerd, is bij een breed publiek bekend. De GR-10 is een tot de verbeelding sprekend traject, bestemd voor gewone mensen die een flinke inspanning niet schuwen. Natuurlijk kan de GR-10 in delen worden gedaan, maar de ultieme uitdaging blijft toch om vanaf Hendaye oostwaarts te lopen, dwars door de Pyreneeën te gaan en een maand of twee later de bergschoenen uit te doen en een duik te nemen in de Middellandse Zee. Eindelijk is er nu een gedegen Nederlandstalige gids die het mogelijk maakt om die uitdaging aan te gaan. Met nauwkeurige routebeschrijvingen en alle mogelijke praktische informatie moet het volgen van de GR-10 wel een succes worden. Dromen over de GR-10 is prima, maar nog mooier is het om die droom al wandelend om te zetten in werkelijkheid. Deze gids zal je helpen, zowel bij de voorbereiding als tijdens het volgen van de GR-10. De gids bevat afdrukken van de orginele GR 10-kaarten, hiermee bespaar je de aanschaf van deze kaarten die een waarde vertegenwoordigen van 200 euro. Dus wat let je om op weg te gaan naar de Middellandse Zee?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T. Joosten
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

De GR-10 is een begrip onder bergwandelaars. Dat het een lange-afstandswandelroute betreft die van de Atlantische Oceaan dwars door de Franse Pyreneeën naar de Middellandse Zee loopt en dat het traject roodwit is gemarkeerd, is bij een breed publiek bekend. De GR-10 is een tot de verbeelding sprekend traject, bestemd voor gewone mensen die een flinke inspanning niet schuwen. Natuurlijk kan de GR-10 in delen worden gedaan, maar de ultieme uitdaging blijft toch om vanaf Hendaye oostwaarts te lopen, dwars door de Pyreneeën te gaan en een maand of twee later de bergschoenen uit te doen en een duik te nemen in de Middellandse Zee.
Eindelijk is er nu een gedegen Nederlandstalige gids die het mogelijk maakt om die uitdaging aan te gaan. Met nauwkeurige routebeschrijvingen en alle mogelijke praktische informatie moet het volgen van de GR-10 wel een succes worden. Dromen over de GR-10 is prima, maar nog mooier is het om die droom al wandelend om te zetten in werkelijkheid. Deze gids zal je helpen, zowel bij de voorbereiding als tijdens het volgen van de GR-10. De gids bevat afdrukken van de orginele GR 10-kaarten, hiermee bespaar je de aanschaf van deze kaarten die een waarde vertegenwoordigen van 200 euro. Dus wat let je om op weg te gaan naar de Middellandse Zee?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T. Joosten
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328