Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

18 dagtochten van 15 km

Prijs € 17,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waer iemant duisent vreugden soekMijn vreugt is in dees' achter-hoekDeze zinnen uit een gedicht van Dominee Willem Sluyter stammen uit het midden van de 17e eeuw. Volgens diverse bronnen noemt hij de naam Achterhoek als eerste. Willem Sluyter werd geboren in Neede, studeerde theologie in Utrecht en was daarna twintig jaar dominee in Eibergen. Hij kon het weten dus.Rob Wolfs kent de Achterhoek als zijn broekzak en is het roerend met Willem Sluyter eens. Deze wandelgids is dan ook één grote lofzang op de Achterhoek. In het voorwoord verklaart Rob Wolfs zijn liefde aan de Achterhoek en legt hij uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen in zijn lofzang achttien coupletten in de vorm van prachtige en afwisselende wandelingen.Wie deze gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap, dat kenmerkend is voor de Achterhoek. Maar wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op www.wandelzoekpagina.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Wolfs
Uitgever
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
ISBN
9789078641353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Waer iemant duisent vreugden soek
Mijn vreugt is in dees' achter-hoek

Deze zinnen uit een gedicht van Dominee Willem Sluyter stammen uit het midden van de 17e eeuw. Volgens diverse bronnen noemt hij de naam Achterhoek als eerste. Willem Sluyter werd geboren in Neede, studeerde theologie in Utrecht en was daarna twintig jaar dominee in Eibergen. Hij kon het weten dus.

Rob Wolfs kent de Achterhoek als zijn broekzak en is het roerend met Willem Sluyter eens. Deze wandelgids is dan ook één grote lofzang op de Achterhoek. In het voorwoord verklaart Rob Wolfs zijn liefde aan de Achterhoek en legt hij uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen in zijn lofzang achttien coupletten in de vorm van prachtige en afwisselende wandelingen.

Wie deze gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap, dat kenmerkend is voor de Achterhoek. Maar wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.

Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op www.wandelzoekpagina.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Wolfs
Uitgever
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
ISBN
9789078641353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128