Wandelen op de rand van bos en boerenland

20 dagtochten in Oost-Nederland

Prijs € 17,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen houden van het bos. Anderen voelen zich meer thuis in het open veld. Voorkeuren verschillen nu eenmaal. Maar het meest fascinerend is de combinatie van de openheid van het veld en de geborgenheid van het bos. Een akker die begrensd wordt door een fraaie bosrand in herfstkleuren of een doorkijkje vanaf een donker bospad naar een weiland aan het eind: wie geniet daar niet van? Nergens is de afwisseling van bos en open gebied mooier dan in het oosten van ons land. De delen van provincies Gelderland en Overijssel ten oosten van de IJssel worden gekenmerkt door eeuwenoude kleinschalige cultuurlandschappen waar bos en open gebied elkaar doorlopend afwisselen. Rob Wolfs zocht de mooiste plekken in dit gebied bij elkaar en reeg er aantrekkelijke wandelingen doorheen. In 'Wandelen op de rand van bos en boerenland' staan 20 mooie (rond)wandelingen van soms wat meer en soms wat minder dan 15 kilometer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Wolfs
Uitgever
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
ISBN
9789078641254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Veel mensen houden van het bos. Anderen voelen zich meer thuis in het open veld. Voorkeuren verschillen nu eenmaal. Maar het meest fascinerend is de combinatie van de openheid van het veld en de geborgenheid van het bos. Een akker die begrensd wordt door een fraaie bosrand in herfstkleuren of een doorkijkje vanaf een donker bospad naar een weiland aan het eind: wie geniet daar niet van?

Nergens is de afwisseling van bos en open gebied mooier dan in het oosten van ons land. De delen van provincies Gelderland en Overijssel ten oosten van de IJssel worden gekenmerkt door eeuwenoude kleinschalige cultuurlandschappen waar bos en open gebied elkaar doorlopend afwisselen. Rob Wolfs zocht de mooiste plekken in dit gebied bij elkaar en reeg er aantrekkelijke wandelingen doorheen. In 'Wandelen op de rand van bos en boerenland' staan 20 mooie (rond)wandelingen van soms wat meer en soms wat minder dan 15 kilometer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Wolfs
Uitgever
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
ISBN
9789078641254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128