Wandelen op Corfu

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

One Day Walks BV

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Griekse eiland Corfu (Korfoe) is een fantastische bestemming voor wandelaars. Niet voor niets wordt het wel ‘het groenste stukje Griekenland’ en ‘het bloemeneiland’ genoemd. De combinatie van natuur en cultuur maken het tot een waar wandelparadijs. In ‘wandelen op Corfu’ zijn twintig dagtochten beschreven, verspreid over het hele eiland. Van pittige wandelroutes in de bergen tot comfortabele tochten langs de mooiste stranden, ze staan allemaal in deze gids. De lengte van de wandelingen varieert van 8 tot 22 kilometer. De mooie natuur, het contrast tussen de moderne badplaatsen en het authentieke binnenland en het prettige klimaat maken Corfu tot een uitermate geschikte bestemming voor een (korte) wandelvakantie. De gids bevat 79 prachtige full colour foto's van alle bezienswaardigheden, handige kaarten en GPS-coördinaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P van Bodengraven, M.W. Barten
Uitgever
One Day Walks BV
ISBN
9789078194033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Het Griekse eiland Corfu (Korfoe) is een fantastische bestemming voor wandelaars. Niet voor niets wordt het wel ‘het groenste stukje Griekenland’ en ‘het bloemeneiland’ genoemd. De combinatie van natuur en cultuur maken het tot een waar wandelparadijs.

In ‘wandelen op Corfu’ zijn twintig dagtochten beschreven, verspreid over het hele eiland. Van pittige wandelroutes in de bergen tot comfortabele tochten langs de mooiste stranden, ze staan allemaal in deze gids. De lengte van de wandelingen varieert van 8 tot 22 kilometer. De mooie natuur, het contrast tussen de moderne badplaatsen en het authentieke binnenland en het prettige klimaat maken Corfu tot een uitermate geschikte bestemming voor een (korte) wandelvakantie. De gids bevat 79 prachtige full colour foto's van alle bezienswaardigheden, handige kaarten en GPS-coördinaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P van Bodengraven, M.W. Barten
Uitgever
One Day Walks BV
ISBN
9789078194033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100