Wandelen in Värmland

het merengebied in Midden-Zweden

Prijs € 14,50

Uitverkocht

One Day Walks BV

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De provincie Värmland in midden-Zweden is een prachtige bestemming als je wilt genieten van de rijke en rustige Zweedse natuur. Met een overvloed aan bossen, heuvels, meren, rivieren en beekjes kan je als natuurliefhebber hier je hart ophalen! In ‘wandelen in Värmland’ zijn 22 dagtochten beschreven. Van pittige wandelroutes door de bossen en over de bergen tot comfortabele tochten langs meren en rivieren, ze staan allemaal in deze gids. We hebben gezocht naar de leukste en mooiste tochten, verspreid over de hele provincie. In lengte variërend van vijfenhalf tot ruim twintig km, zodat er voor iedereen iets bij zit. Het zijn allemaal bestaande wandelingen, veelal gemarkeerd. Ze zijn niet door ons uitgezet, maar wel door ons gelopen, beoordeeld, beschreven, in beeld en in kaart gebracht. Alles wat u hoeft te doen, is uw wandelschoenen aan te trekken en te ontdekken wat Värmland allemaal aan moois te bieden heeft. De gidsbevat 88 full colour foto's van alle bezienswaardigheden, handige kaarten en GPS-coördinaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. van Bodengraven, M. Barten
Uitgever
One Day Walks BV
ISBN
9789078194040
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

De provincie Värmland in midden-Zweden is een prachtige bestemming als je wilt genieten van de rijke en rustige Zweedse natuur. Met een overvloed aan bossen, heuvels, meren, rivieren en beekjes kan je als natuurliefhebber hier je hart ophalen!

In ‘wandelen in Värmland’ zijn 22 dagtochten beschreven. Van pittige wandelroutes door de bossen en over de bergen tot comfortabele tochten langs meren en rivieren, ze staan allemaal in deze gids. We hebben gezocht naar de leukste en mooiste tochten, verspreid over de hele provincie. In lengte variërend van vijfenhalf tot ruim twintig km, zodat er voor iedereen iets bij zit. Het zijn allemaal bestaande wandelingen, veelal gemarkeerd. Ze zijn niet door ons uitgezet, maar wel door ons gelopen, beoordeeld, beschreven, in beeld en in kaart gebracht. Alles wat u hoeft te doen, is uw wandelschoenen aan te trekken en te ontdekken wat Värmland allemaal aan moois te bieden heeft.
De gidsbevat 88 full colour foto's van alle bezienswaardigheden, handige kaarten en GPS-coördinaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. van Bodengraven, M. Barten
Uitgever
One Day Walks BV
ISBN
9789078194040
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112