Wandelen in de Maasvallei

12 natuurrondwandelingen langs de Limburgse Maas

Prijs € 10,90

Uitverkocht

Uitgeverij Tic

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze wandelgids langs de Limburgse Maas leidt u door de geschiedenis en de geologie van Limburg. Hoe komt het dat op de hoger gelegen stukken grind voorkomt?. Wat hebben de Mookerhei, de Meinweg en de Brunssummerheide gezamenlijk? De geschiedenis van Limburg zit niet alleen zit in gebouwen en gebruiken maar vooral ook in de grond. De wandelingen bestrijken geheel Limburg, van het uiterste zuiden tot het hoogste noorden en brengen u naar de mooiste plekjes langs de Maas. Annet Duits is een ervaren wandelaarster en heeft eerder met Bert Notermans de wandelgids 'Langs Zuid-Limburgse kastelen' geschreven. Met vele foto's, duidelijke kaarten, goede beschrijvingen en uitgebreide informatie over alles wat u ziet en vooral ook niet ziet!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annet Duits, Bert Notermans
Uitgever
Uitgeverij Tic
ISBN
9789491561030
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Deze wandelgids langs de Limburgse Maas leidt u door de geschiedenis en de geologie van Limburg. Hoe komt het dat op de hoger gelegen stukken grind voorkomt?. Wat hebben de Mookerhei, de Meinweg en de Brunssummerheide gezamenlijk? De geschiedenis van Limburg zit niet alleen zit in gebouwen en gebruiken maar vooral ook in de grond.

De wandelingen bestrijken geheel Limburg, van het uiterste zuiden tot het hoogste noorden en brengen u naar de mooiste plekjes langs de Maas. Annet Duits is een ervaren wandelaarster en heeft eerder met Bert Notermans de wandelgids 'Langs Zuid-Limburgse kastelen' geschreven.

Met vele foto's, duidelijke kaarten, goede beschrijvingen en uitgebreide informatie over alles wat u ziet en vooral ook niet ziet!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annet Duits, Bert Notermans
Uitgever
Uitgeverij Tic
ISBN
9789491561030
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120