Waar de regen kunst is

leven in Santiago de Compostela

Prijs € 17,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat hebben een lading legendes, de kleur groen en een van de mooiste steden van Spanje met elkaar gemeen? In het noord-westen van het land ligt het antwoord: Galicie, waar ooit de Kelten, in de rug gesteund door de Atlantische Oceaan, de Romeinen op afstand hielden en een onuitwisbaar spoor achtergelaten hebben.In het hart van dit wondermooie landschap vol heuvels, kloosters en minuscule dorpjes ligt Santiago de Compostela, een moderne stad waar vroeger zich niet zo gemakkelijk gewonnen geeft... Hier geniet Marielle Saegaert, vrolijk en volop van de betoverende straatjes en de eeuwenoude pleinen van het historische deel van de stad waar ze net als de Compostelanen haar dagelijkse leven agendaloos doorbrengt. In deze straten die nooit helemaal leeg zijn en waar schaduwen een eigen leven leiden, laat Marielle zich elke dag opnieuw verwonderen door het onverwoestbare karakter van de Galicier, die altijd wel een mooi verhaal te vertellen heeft en van de nood een hele grote deugd weet te maken... Santiago de Compostela, tijdloze stad gehuld in een niet altijd strakblauwe lucht. Hier is zelfs de regen mooi.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marielle Saegaert
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461850539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat hebben een lading legendes, de kleur groen en een van de mooiste steden van Spanje met elkaar gemeen? In het noord-westen van het land ligt het antwoord: Galicie, waar ooit de Kelten, in de rug gesteund door de Atlantische Oceaan, de Romeinen op afstand hielden en een onuitwisbaar spoor achtergelaten hebben.
In het hart van dit wondermooie landschap vol heuvels, kloosters en minuscule dorpjes ligt Santiago de Compostela, een moderne stad waar vroeger zich niet zo gemakkelijk gewonnen geeft... Hier geniet Marielle Saegaert, vrolijk en volop van de betoverende straatjes en de eeuwenoude pleinen van het historische deel van de stad waar ze net als de Compostelanen haar dagelijkse leven agendaloos doorbrengt. In deze straten die nooit helemaal leeg zijn en waar schaduwen een eigen leven leiden, laat Marielle zich elke dag opnieuw verwonderen door het onverwoestbare karakter van de Galicier, die altijd wel een mooi verhaal te vertellen heeft en van de nood een hele grote deugd weet te maken... Santiago de Compostela, tijdloze stad gehuld in een niet altijd strakblauwe lucht. Hier is zelfs de regen mooi.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marielle Saegaert
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461850539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig