VVV Knooppunter

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Falkplan

Kaarten | Januari 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 11 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De fietshouder voor fietsknooppunten De VVV knooppunter is een compacte plastic houder voor uw fietsroutekaarten en sluit aan op het populaire fietsknooppunten netwerk, een systeem waarmee u als fietsliefhebber eenvoudig van knooppunt naar knooppunt fietst en een eigen route kan uitstippelen. De VVV Knooppunter is wind- en waterdicht en bevat 16 blanco fietsroutekaarten waarop u uw geselecteerde fietsknooppunten kunt noteren. Hoe maakt u uw fietsroute? Plan uw eigen fietsroute via het fietsknooppunten netwerk dat op alle Falk-VVV Fietskaarten, Falk-VVV Fietsatlas of de digitale fietsrouteplanner (www.vvvfietsrouteplanner.nl of www,falk.nl) is weergegeven. Vul de geselecteerde knooppunten – eventueel samen met de afstanden - in op een leeg kaartje. Zo ziet u onderweg in één oogopslag welk knooppunten u moet volgen voor de fietsroute. Hoe bevestigt u uw VVV Knooppunter? U bevestigt deze eenvoudig op het stuur van uw fiets. Plaats uw fietsroute achter de doorzichtige display in uw VVV Knooppunter en start uw fietsroute. De VVV Knooppunter is onmisbaar voor iedere enthousiaste knooppuntenfietser!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028726994
Bindwijze
Kaarten
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De fietshouder voor fietsknooppunten

De VVV knooppunter is een compacte plastic houder voor uw fietsroutekaarten en sluit aan op het populaire fietsknooppunten netwerk, een systeem waarmee u als fietsliefhebber eenvoudig van knooppunt naar knooppunt fietst en een eigen route kan uitstippelen.

De VVV Knooppunter is wind- en waterdicht en bevat 16 blanco fietsroutekaarten waarop u uw geselecteerde fietsknooppunten kunt noteren.

Hoe maakt u uw fietsroute?
Plan uw eigen fietsroute via het fietsknooppunten netwerk dat op alle Falk-VVV Fietskaarten, Falk-VVV Fietsatlas of de digitale fietsrouteplanner (www.vvvfietsrouteplanner.nl of www,falk.nl) is weergegeven. Vul de geselecteerde knooppunten – eventueel samen met de afstanden - in op een leeg kaartje. Zo ziet u onderweg in één oogopslag welk knooppunten u moet volgen voor de fietsroute.

Hoe bevestigt u uw VVV Knooppunter?
U bevestigt deze eenvoudig op het stuur van uw fiets. Plaats uw fietsroute achter de doorzichtige display in uw VVV Knooppunter en start uw fietsroute.

De VVV Knooppunter is onmisbaar voor iedere enthousiaste knooppuntenfietser!  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028726994
Bindwijze
Kaarten
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig