Volgende week misschien...

over leven in Zweden

Prijs € 17,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 2005 verhuisden Pieter Mans (links) en Andreas Falke met hun hond vanuit Nederland naar Zweden. Zij namen het hotel Wardshuset Spader 2 over in Syssleback, een dorpje in Varmland.In luchtige verhalen laat Pieter de lezer het leven van een hotelhouder in Zweden zien met al z'n eigenaardigheden. Van de grote hoeveelheden aardappels die de Zweden wegwerken, de Zweedse kerstviering met Donald Duck op de televisie tot de Zweedse kijk op huwelijkstrouw en het midzomernachtfeest. Maar ook de bureaucratie, gezondheidszorg, onderwijs, muziek en film passeren de revue in de vermakelijke verhalen van Pieter Mans.Kortom een vrolijk boek vol verhalen met een humoristische toon, die de lezer meenemen naar Zweden en het Zweedse 'manana', oftewel Nasta vecka kanske... (Volgende week, misschien...).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter Mans
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698396
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In 2005 verhuisden Pieter Mans (links) en Andreas Falke met hun hond vanuit Nederland naar Zweden. Zij namen het hotel Wardshuset Spader 2 over in Syssleback, een dorpje in Varmland.
In luchtige verhalen laat Pieter de lezer het leven van een hotelhouder in Zweden zien met al z'n eigenaardigheden. Van de grote hoeveelheden aardappels die de Zweden wegwerken, de Zweedse kerstviering met Donald Duck op de televisie tot de Zweedse kijk op huwelijkstrouw en het midzomernachtfeest. Maar ook de bureaucratie, gezondheidszorg, onderwijs, muziek en film passeren de revue in de vermakelijke verhalen van Pieter Mans.
Kortom een vrolijk boek vol verhalen met een humoristische toon, die de lezer meenemen naar Zweden en het Zweedse 'manana', oftewel Nasta vecka kanske... (Volgende week, misschien...).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter Mans
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698396
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig