€ 34,99 | ||
Prijs | € 27,50 |
Levertijd: 1-2 werkdagen
Actie: Geen verzendkosten!
Hardback | Maart 2017 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!
Specificaties
- Auteur
- Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048833337
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 496
Beschrijving
Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048833337
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 496