Vlaamse kust

Prijs € 26,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Unieboek|Het Spectrum

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Strand, zee en heel veel meer Natuurlijk ga je voor strand en zee naar de Vlaamse Kust. Maar laat je daarnaast verrassen door: kleurrijke badplaatsen zoals De Panne, de garnaalvissers te paard in Oostduinkerke, het groene achterland (Hinterland) met schitterende natuurgebieden en historische steden als Brugge. In het noorden vormt Oostende de grootste toeristische stad, met een drukke jacht- en vissershaven. Sporen naar het verleden zijn op vele plaatsen van de kuststreek terug te vinden, zoals rond Nieuwpoort, de indrukwekkende slagvelden van 1914-1918. Capitool Vlaamse Kust In de reisgids Vlaamse Kust is de regio opgedeeld in zes gebieden in België. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, sport en winkels.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Zwijgers
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789000322985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving


Strand, zee en heel veel meer
Natuurlijk ga je voor strand en zee naar de Vlaamse Kust. Maar laat je daarnaast verrassen door: kleurrijke badplaatsen zoals De Panne, de garnaalvissers te paard in Oostduinkerke, het groene achterland (Hinterland) met schitterende natuurgebieden en historische steden als Brugge. In het noorden vormt Oostende de grootste toeristische stad, met een drukke jacht- en vissershaven. Sporen naar het verleden zijn op vele plaatsen van de kuststreek terug te vinden, zoals rond Nieuwpoort, de indrukwekkende slagvelden van 1914-1918.
Capitool Vlaamse Kust
In de reisgids Vlaamse Kust is de regio opgedeeld in zes gebieden in België. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, sport en winkels.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Zwijgers
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789000322985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240