Vietnam Nederlandse editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cambium, Uitgeverij

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vietnam doet nog steeds denken aan de oorlog, maar die is gelukkig geschiedenis. De herinneringen blijven, zoals de tunnels van Cu Chi en het oorlogsmuseum in Hanoi. Ironisch genoeg hebben deze overblijfselen juist een grote aantrekkingskracht op reizigers. De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met het land van de rijzende draak. De boeiende, vierduizend jaar oude geschiedenis en cultuur van de bevolking, de smaragdgroene rijstvelden, de rimpelloze baaien, spectaculaire bergen en oerbossen; het komt allemaal aan bod. De auteurs nemen je mee naar de hoofdstad Hanoi, waar de architectuur nog stamt uit het Franse koloniale verleden. Van het stroomgebied van de Rode Rivier naar de door bergvolken bewoonde hooglanden en dan naar Ho Chi Minhstad, vaak nog Saigon genoemd. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Kleurrijke Feesten', 'Tempels en Pagodes' en 'De Keizerlijke Citadel'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' staat alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Vietnam is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551800
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Vietnam doet nog steeds denken aan de oorlog, maar die is gelukkig geschiedenis. De herinneringen blijven, zoals de tunnels van Cu Chi en het oorlogsmuseum in Hanoi. Ironisch genoeg hebben deze overblijfselen juist een grote aantrekkingskracht op reizigers.
De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met het land van de rijzende draak. De boeiende, vierduizend jaar oude geschiedenis en cultuur van de bevolking, de smaragdgroene rijstvelden, de rimpelloze baaien, spectaculaire bergen en oerbossen; het komt allemaal aan bod. De auteurs nemen je mee naar de hoofdstad Hanoi, waar de architectuur nog stamt uit het Franse koloniale verleden. Van het stroomgebied van de Rode Rivier naar de door bergvolken bewoonde hooglanden en dan naar Ho Chi Minhstad, vaak nog Saigon genoemd. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Kleurrijke Feesten', 'Tempels en Pagodes' en 'De Keizerlijke Citadel'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' staat alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Vietnam is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551800
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384