Vietnam

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Van Reemst

Paperback | Juni 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In Vietnam neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit intrigerende land. Zo beschrijft hij Ho Chi Minh-stad (Saigon) met zijn brede boulevards; de glinsterende rijstvelden van de Mekong-delta; de koele bergen rondom Dalat; de stranden van Nha Trang, de oude tempels in Hanoi en de noordelijke stad Dien Bien Phu. In zijn geheel eigen persoonlijke stijl – met vooral oog voor de mensen maar ook voor de geschiedenis en de cultuur – beschrijft hij zijn reis door dit bijzondere land.Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Vietnam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dolf de Vries
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789000317196
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

In Vietnam neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit intrigerende land. Zo beschrijft hij Ho Chi Minh-stad (Saigon) met zijn brede boulevards; de glinsterende rijstvelden van de Mekong-delta; de koele bergen rondom Dalat; de stranden van Nha Trang, de oude tempels in Hanoi en de noordelijke stad Dien Bien Phu. In zijn geheel eigen persoonlijke stijl – met vooral oog voor de mensen maar ook voor de geschiedenis en de cultuur – beschrijft hij zijn reis door dit bijzondere land.

Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Vietnam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dolf de Vries
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789000317196
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216