Verrassend Duitsland

€ 24,95
Prijs € 10,00

Uitverkocht

Mo'Media

Paperback | Februari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duitsland is sinds kort voor Nederlanders vakantieland nummer 1. En dat is niet voor niks. Verrassend Duitsland laat zien hoeveel dit land te bieden heeft: ongerepte natuur, eigentijdse musea, historische dorpen, hippe steden en dat alles soms net over de grens. Iets verder weg lokken de imponerende Alpen, mysterieuze bossen en een 2.400 kilometer lange kustlijn. Dit boek laat je de klassiekers, maar zeker ook de onbekendere plekken in Duitsland ontdekken. Düsseldorf is meer dan de kerstmarkt, in het Roergebied bevinden zich prachtige industriële monumenten, steden als Berlijn, Hamburg en Keulen zijn übercool en de voormalige DDR is niet grauw maar bruist. Ga op safari in Brandenburg, relax in een van de vele luxe bad- en kuuroorden, huur een bootje om het Spreewald te verkennen of fiets langs de Weinstrasse in het ‘Toscane van Duitsland’. Uiteraard vind je in de gids veel bijzondere logeer- en eetadressen, prachtig beeldmateriaal en duidelijke plattegronden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057673412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

Duitsland is sinds kort voor Nederlanders vakantieland nummer 1. En dat is niet voor niks. Verrassend Duitsland laat zien hoeveel dit land te bieden heeft: ongerepte natuur, eigentijdse musea, historische dorpen, hippe steden en dat alles soms net over de grens. Iets verder weg lokken de imponerende Alpen, mysterieuze bossen en een 2.400 kilometer lange kustlijn. Dit boek laat je de klassiekers, maar zeker ook de onbekendere plekken in Duitsland ontdekken. Düsseldorf is meer dan de kerstmarkt, in het Roergebied bevinden zich prachtige industriële monumenten, steden als Berlijn, Hamburg en Keulen zijn übercool en de voormalige DDR is niet grauw maar bruist. Ga op safari in Brandenburg, relax in een van de vele luxe bad- en kuuroorden, huur een bootje om het Spreewald te verkennen of fiets langs de Weinstrasse in het ‘Toscane van Duitsland’.

Uiteraard vind je in de gids veel bijzondere logeer- en eetadressen, prachtig beeldmateriaal en duidelijke plattegronden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057673412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360