Verlangen naar erkenning

Ontdek wie je bent, therapie in beeld

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

KokBoekencentrum Non-Fictie

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Doorgaans is het vrij moeilijk voor mensen om zich te uiten. Nog lastiger wordt dat als je besluit in therapie te gaan. Help, hoe kom je dan uit je woorden? Gerrie Reijersen van Buuren gebruikt een therapievorm waarbij je niet hoeft te praten. Door met playmobilpoppetjes te spelen laat ze mensen op zoek gaan naar hun diepste drijfveren. Cliënten staan versteld over de inzichten die dit oplevert.Wie als kind geen ruimte krijgt om zichzelf te zijn, verbergt zijn angsten en onzekerheid achter een houding waarin hij het minst wordt gekwetst. Zo blijft je echte zelf verborgen en ga je je anders voordoen dan je bent. Dit leidt op termijn vaak tot krampachtig leven, soms met burn-out, relatieproblemen en lichamelijke klachten als gevolg. Reijersen van Buuren verzamelde speciaal voor dit boek authentieke verhalen van mensen die van deze therapie nieuwe energie hebben gekregen. * ‘Het is mijn verlangen dat meer mensen aan de hand van deze poppetjestaal ontdekken wie ze zijn’ Janne IJmkerGerrie Reijersen van BuurenGerrie Reijersen van Buuren is contextueel therapeut en heeft een eigen praktijk voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerrie Reijersen van Buuren
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023924777
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Doorgaans is het vrij moeilijk voor mensen om zich te uiten. Nog lastiger wordt dat als je besluit in therapie te gaan. Help, hoe kom je dan uit je woorden? Gerrie Reijersen van Buuren gebruikt een therapievorm waarbij je niet hoeft te praten. Door met playmobilpoppetjes te spelen laat ze mensen op zoek gaan naar hun diepste drijfveren. Cliënten staan versteld over de inzichten die dit oplevert.

Wie als kind geen ruimte krijgt om zichzelf te zijn, verbergt zijn angsten en onzekerheid achter een houding waarin hij het minst wordt gekwetst. Zo blijft je echte zelf verborgen en ga je je anders voordoen dan je bent. Dit leidt op termijn vaak tot krampachtig leven, soms met burn-out, relatieproblemen en lichamelijke klachten als gevolg. Reijersen van Buuren verzamelde speciaal voor dit boek authentieke verhalen van mensen die van deze therapie nieuwe energie hebben gekregen.

* ‘Het is mijn verlangen dat meer mensen aan de hand van
deze poppetjestaal ontdekken wie ze zijn’
Janne IJmker


Gerrie Reijersen van Buuren
Gerrie Reijersen van Buuren is contextueel therapeut en heeft een eigen praktijk voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerrie Reijersen van Buuren
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023924777
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144