Van Dale Dr.Verschuyl Grote Puzzelencyclopedie

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Van Dale

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het grootste naslagwerk voor puzzelaars.Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. Daarom is dit puzzelwoordenboek een must voor iedere puzzelaar.De Grote Puzzelencyclopedie is geheel geactualiseerd en sterk uitgebreid met woorden en omschrijvingen die zijn aangetroffen in de nieuwste puzzels. Naast de alfabetische lijst met puzzelwoorden zijn er handige rubrieken, waarin bijvoorbeeld beroepen en ambten, meisjesnamen en insecten bij elkaar staan. De lay-out is helder en het snelzoeksysteem maakt het makkelijk om puzzelwoorden snel te vinden. Het cijfertje bij de puzzelwoorden geeft de woordlengte aan zodat je in een oogopslag de antwoorden ziet waaruit je kunt kiezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.J. Verschuyl, Verschuyl
Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460770173
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het grootste naslagwerk voor puzzelaars.

Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. Daarom is dit puzzelwoordenboek een must voor iedere puzzelaar.

De Grote Puzzelencyclopedie is geheel geactualiseerd en sterk uitgebreid met woorden en omschrijvingen die zijn aangetroffen in de nieuwste puzzels. Naast de alfabetische lijst met puzzelwoorden zijn er handige rubrieken, waarin bijvoorbeeld beroepen en ambten, meisjesnamen en insecten bij elkaar staan. De lay-out is helder en het snelzoeksysteem maakt het makkelijk om puzzelwoorden snel te vinden. Het cijfertje bij de puzzelwoorden geeft de woordlengte aan zodat je in een oogopslag de antwoorden ziet waaruit je kunt kiezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.J. Verschuyl, Verschuyl
Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460770173
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig