Trotter city Amsterdam

Prijs € 19,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Lannoo

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van reizigers voor reizigers Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel-en restaurantadressen in alle prijsklasses, berucht om zijn kritische toon en persoonlijke visie. Uitvoerige beschrijvingen en overzichtelijke indeling van de bezienswaardigheden: 3 Trottermannetjes voor de absolute hoogtepunten, 2 of 1 voor de minder bekend, maar toch niet te missen plekjes.  Voor reizigers die niets willen missen, unieke ervaringen willen beleven en onbekende spots willen ontdekken. Speciale aandacht voor extra tips die uw reis net iets meer pit geven. Met uitneembare, full colour kaart  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401406376
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Beschrijving

Van reizigers voor reizigers

Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel-en restaurantadressen in alle prijsklasses, berucht om zijn kritische toon en persoonlijke visie. Uitvoerige beschrijvingen en overzichtelijke indeling van de bezienswaardigheden: 3 Trottermannetjes voor de absolute hoogtepunten, 2 of 1 voor de minder bekend, maar toch niet te missen plekjes.


Voor reizigers die niets willen missen, unieke ervaringen willen beleven en onbekende spots willen ontdekken. Speciale aandacht voor extra tips die uw reis net iets meer pit geven.
Met uitneembare, full colour kaart
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401406376
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252