Trekvogelpad

langste natuurpad van Nederland

Prijs € 18,70

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nivon

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volledig bijgewerkte editie van het Trekvogelpad vanuit Bergen aan Zee met als nieuw eindpunt Usselo bij Enschede (aan de Duitse grens). Lengte: 400 kilometer. De kaarten en de routebeschrijving in deze gids zorgen samen met de markering en de actuele informatie op de website voor de best mogelijke routebeschrijving. Alle informatie over voorzieningen als openbaar vervoer, vogelkijkhutten en horeca is in de gids te vinden. Een meerwaarde zit in de achtergrondinformatie over de natuur en de geschiedenis van het gebied. Met de gids in de hand lees je niet alleen de route, maar ook het landschap waar je doorheen loopt. Je kan vogels langs de route herkennen en weten waar zij in andere seizoenen naar toe trekken, en meer lezen over de historie van de eierindustrie van Landsmeer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Nivon
ISBN
9789070601980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Volledig bijgewerkte editie van het Trekvogelpad vanuit Bergen aan Zee met als nieuw eindpunt Usselo bij Enschede (aan de Duitse grens). Lengte: 400 kilometer.

De kaarten en de routebeschrijving in deze gids zorgen samen met de markering en de actuele informatie op de website voor de best mogelijke routebeschrijving. Alle informatie over voorzieningen als openbaar vervoer, vogelkijkhutten en horeca is in de gids te vinden.
Een meerwaarde zit in de achtergrondinformatie over de natuur en de geschiedenis van het gebied. Met de gids in de hand lees je niet alleen de route, maar ook het landschap waar je doorheen loopt. Je kan vogels langs de route herkennen en weten waar zij in andere seizoenen naar toe trekken, en meer lezen over de historie van de eierindustrie van Landsmeer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Nivon
ISBN
9789070601980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192