Tien voeten

Prijs € 16,39

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Mijnbestseller.nl

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit zijn belevenissen en ontmoetingen tijdens mijn trektochten door een gedeelte van Nederland met mijn ezeltje Leo, die mijn kampeerspullen draagt en mijn Mechelse herder Kerrie.Ik ben lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) want deze kleinschalige campings, vaak bij boerderijen, bevallen mij het best. Ook ben ik lid van de vereniging Natuur kampeer terreinen. Hieronder vallen onder andere campings van Staatsbosbeheer. Voorheen was ik een "backpacker" die er alleen met de hond op uit trok, altijd via één van de gemarkeerde lange afstands wandelpaden in de Ardennen. Alle routes zijn gemarkeerd met een rood/wit balkje.Je kunt zelfs vanuit Pieterburen (het Pieterpad) zo'n gemarkeerde route volgen tot aan de Middellandse Zee. De GR-paden vormen een netwerk van lange afstand wandelpaden door Europa (voornamelijk Frankrijk, België, Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje). In Frankrijk noemt men ze Grande Randonnée, in Nederland Lange-Afstand-Wandelpaden ( LAW),

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hennie Portengen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461935328
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Beschrijving

Dit zijn belevenissen en ontmoetingen tijdens mijn trektochten door een gedeelte van Nederland met mijn ezeltje Leo, die mijn kampeerspullen draagt en mijn Mechelse herder Kerrie.
Ik ben lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) want deze kleinschalige campings, vaak bij boerderijen, bevallen mij het best. Ook ben ik lid van de vereniging Natuur kampeer terreinen. Hieronder vallen onder andere campings van Staatsbosbeheer.
Voorheen was ik een "backpacker" die er alleen met de hond op uit trok, altijd via één van de gemarkeerde lange afstands wandelpaden in de Ardennen. Alle routes zijn gemarkeerd met een rood/wit balkje.
Je kunt zelfs vanuit Pieterburen (het Pieterpad) zo'n gemarkeerde route volgen tot aan de Middellandse Zee. De GR-paden vormen een netwerk van lange afstand wandelpaden door Europa (voornamelijk Frankrijk, België, Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje). In Frankrijk noemt men ze Grande Randonnée, in Nederland Lange-Afstand-Wandelpaden ( LAW),

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hennie Portengen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461935328
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162