Thuis in Zweden

Nederlandse emigranten vertellen

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Auteur Roy van Niersen interviewde 15 gezinnen die inzicht geven in de besluitvorming bij hun emigratie en de jaren die daarop volgden in Zweden.Door de grote verscheidenheid aan gezinssamenstelling, karakters, werkervaring, ideeën en Zweedse inkomstenbron is ieder verhaal een uniek stukje 'Hollands glorie in den vreemden' geworden. Ingebed in ieder verhaal staat wat regio-informatie en uitleg over typisch Zweedse gebruiken en woorden. Daarnaast geven de geïnterviewden nuttige tips en adviezen.Juist na het lezen van al die verhalen zult u beter begrijpen waarom ze zijn gegaan maar ook waarom al die anderen niet gaan. Nu maar hopen dat deze laatste groep niet, badend in het zweet, wakker wordt met de vraag; 'wat als we wel waren gegaan' want daarop heeft niemand een passend antwoord.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roy van Niersen
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461850614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Auteur Roy van Niersen interviewde 15 gezinnen die inzicht geven in de besluitvorming bij hun emigratie en de jaren die daarop volgden in Zweden.

Door de grote verscheidenheid aan gezinssamenstelling, karakters, werkervaring, ideeën en Zweedse inkomstenbron is ieder verhaal een uniek stukje 'Hollands glorie in den vreemden' geworden. Ingebed in ieder verhaal staat wat regio-informatie en uitleg over typisch Zweedse gebruiken en woorden. Daarnaast geven de geïnterviewden nuttige tips en adviezen.

Juist na het lezen van al die verhalen zult u beter begrijpen waarom ze zijn gegaan maar ook waarom al die anderen niet gaan. Nu maar hopen dat deze laatste groep niet, badend in het zweet, wakker wordt met de vraag; 'wat als we wel waren gegaan' want daarop heeft niemand een passend antwoord.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roy van Niersen
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461850614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig