The 500 hidden secrets of Paris

Prijs € 19,95

Uitverkocht

The 500 Hidden Secrets

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vijfde gids in de reeks The 500 Hidden Secrets concept, geschreven door een Parisienne pur sang.Journaliste Marie Farman woont en werkt in Parijs. Ze weet alles over design en hedendaagse kunst - ze verzorgt onder andere de vaste Design/Deco rubrieken in magazines als GQ, Figaro Madame, BE, BIBA, Culte(s) en Buybuy.com - en is op de hoogte van wat hot and happening is in Parijs.Voor toeristen die de alombekende hotspots willen vermijden en de favoriete adressen van de locals willen ontdekken, en voor inwoners die hun stad nog beter willen leren kennen.Geschreven door een local. Met lijstjes zoals de 5 beste brocantemarkten, de 5 beste werkplekken voor freelancers en de 5 leukste concertlocaties. 500 adressen en wetenswaardigheden die weinig mensen kennen zoals een restaurant waar je tot 3u30 's nachts een typisch Frans gerecht kunt bestellen, een klein papierwinkeltje waar je de mooiste Japanse papiercreaties vindt, of een winkeltje waar cadeaus zoals geborduurde servetten op maat gemaakt worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Farman
Uitgever
The 500 Hidden Secrets
ISBN
9789460581373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De vijfde gids in de reeks The 500 Hidden Secrets concept, geschreven door een Parisienne pur sang.
Journaliste Marie Farman woont en werkt in Parijs. Ze weet alles over design en hedendaagse kunst - ze verzorgt onder andere de vaste Design/Deco rubrieken in magazines als GQ, Figaro Madame, BE, BIBA, Culte(s) en Buybuy.com - en is op de hoogte van wat hot and happening is in Parijs.

Voor toeristen die de alombekende hotspots willen vermijden en de favoriete adressen van de locals willen ontdekken, en voor inwoners die hun stad nog beter willen leren kennen.
Geschreven door een local. Met lijstjes zoals de 5 beste brocantemarkten, de 5 beste werkplekken voor freelancers en de 5 leukste concertlocaties. 500 adressen en wetenswaardigheden die weinig mensen kennen zoals een restaurant waar je tot 3u30 's nachts een typisch Frans gerecht kunt bestellen, een klein papierwinkeltje waar je de mooiste Japanse papiercreaties vindt, of een winkeltje waar cadeaus zoals geborduurde servetten op maat gemaakt worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Farman
Uitgever
The 500 Hidden Secrets
ISBN
9789460581373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256