Sueur een hotel op het dak van de wereld

vijf jaar in Tibet

Prijs € 8,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Uitgeverij Rainbow bv

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alec le Sueur bracht vijf uitzonderlijke jaren door in Tibet toen hij werkte voor een internationale hotelketen. Met de adembenemende schoonheid van de Himalaya op de achtergrond, ver telt hij een zeer vermakelijk en intrigerend verhaal.Gasten die naar Tibet komen omdat de tijd er stil heeft gestaan, worden woedend wanneer ze merken dat in dit authentieke land geen fax te vinden is. Een vliegenplaag tijdens een staatsbanket, de onver wachte be zorging van levende slangen en de dood van een gast zijn slechts enkele problemen die Alec le Sueur als hotelmanager meemaakt.'Een aanrader met boeiende passages waarin Le Sueur de intrigerende geschiedenis van Tibet schetst.' TROUW'Een vergelijking met Fawlty Towers is onvermijdelijk, maar dit is leuker!'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alec le Sueur
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041709585
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Beschrijving

Alec le Sueur bracht vijf uitzonderlijke jaren door in Tibet toen hij werkte voor een internationale hotelketen. Met de adembenemende schoonheid van de Himalaya op de achtergrond, ver telt hij een zeer vermakelijk en intrigerend verhaal.
Gasten die naar Tibet komen omdat de tijd er stil heeft gestaan, worden woedend wanneer ze merken dat in dit authentieke land geen fax te vinden is. Een vliegenplaag tijdens een staatsbanket, de onver wachte be zorging van levende slangen en de dood van een gast zijn slechts enkele problemen die Alec le Sueur als hotelmanager meemaakt.

'Een aanrader met boeiende passages waarin Le Sueur de intrigerende geschiedenis van Tibet schetst.' TROUW

'Een vergelijking met Fawlty Towers is onvermijdelijk, maar dit is leuker!'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alec le Sueur
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041709585
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284