Stockholm

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kosmos Uitgevers

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat & Hoe Select Stockholm is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Stockholm.Stockholm heeft zichzelf uitgeroepen tot de hoofdstad van Scandinavië. En misschien wel terecht, want het is niet alleen qua inwoners de grootste stad van Scandinavië. Het ligt ook centraal in Noord-Europa, is het economische centrum van het noorden en speelt een grote rol op het gebied van mode, design en cultuur. Die verhevenheid zie je overigens alleen terug in getallen en op papier, want de Zweden zelf zijn nuchter en hechten waarde aan het gelijkheidsbeginsel. Stockholmers zijn trots op hun stad en land, maar de wapperende Zweedse vlaggen betekenen vooral: wees welkom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margot Eggenhuizen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021553375
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Wat & Hoe Select Stockholm is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Stockholm.

Stockholm heeft zichzelf uitgeroepen tot de hoofdstad van Scandinavië. En misschien wel terecht, want het is niet alleen qua inwoners de grootste stad van Scandinavië. Het ligt ook centraal in Noord-Europa, is het economische centrum van het noorden en speelt een grote rol op het gebied van mode, design en cultuur.

Die verhevenheid zie je overigens alleen terug in getallen en op papier, want de Zweden zelf zijn nuchter en hechten waarde aan het gelijkheidsbeginsel. Stockholmers zijn trots op hun stad en land, maar de wapperende Zweedse vlaggen betekenen vooral: wees welkom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margot Eggenhuizen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021553375
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192