Sri Lanka Nederlandse editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cambium, Uitgeverij

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora. De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit aantrekkelijke eiland, dat eens bekend stond als Ceylon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551862
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora. De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit aantrekkelijke eiland, dat eens bekend stond als Ceylon.

In de eerste hoofdstukken lees je alles over de geschiedenis, de cultuur en de vele verschillende bevolkingsgroepen. Vervolgens ga je van het drukke Colombo naar de theeplantages van Nuwara Eliya. Van de stranden aan de zuidwestkust naar de tempels van Jaffna en de Culturele Driehoek met zijn prachtige oude monumenten. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'De tsunami', 'De legende van de Tand' en ‘Ceylonthee’. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt je alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Sri Lanka is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551862
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319