Spaans (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Kosmos Uitgevers

EPUB met digitaal watermerk | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans lukt het allemaal. De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale. Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wat & Hoe taalgids
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021574943
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
628727 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans lukt het allemaal.

De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wat & Hoe taalgids
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021574943
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
628727 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig