Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, eenvoudig en zonder er veel voor te hoeven doen! Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 °C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden. Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!
Specificaties
- Auteur
- A. Wildeisen
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263210
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 104
Beschrijving
Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, eenvoudig en zonder er veel voor te hoeven doen! Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 °C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden. Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Wildeisen
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263210
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 104