Singapore

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Unieboek|Het Spectrum

Paperback | Januari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Grote aantrekkingskrachtOp het eerste gezicht lijkt Singapore een moderne stad met hoge wolkenkrabbers, maar wie beter kijkt ziet restanten uit zowel het oosterse als het Europese verleden. Een ideale kennismaking met Singapore en haar vele culturele invloeden krijg je in het National Museum of Singapore. De Singapore Botanic Gardens is één van de mooiste botanische tuinen van Zuidoost-Azië waar je even kunt bijkomen van alle indrukken uit de stad. Singapore CompactDe reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze moderne stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de lekkerste gerechten of de indrukwekkendste architectuur, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vier wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Singapore een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld verkoelende uitjes en prachtige uitzichten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Eveland, Susy Atkinson
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789047519249
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Grote aantrekkingskracht
Op het eerste gezicht lijkt Singapore een moderne stad met hoge wolkenkrabbers, maar wie beter kijkt ziet restanten uit zowel het oosterse als het Europese verleden. Een ideale kennismaking met Singapore en haar vele culturele invloeden krijg je in het National Museum of Singapore. De Singapore Botanic Gardens is één van de mooiste botanische tuinen van Zuidoost-Azië waar je even kunt bijkomen van alle indrukken uit de stad.

Singapore Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze moderne stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de lekkerste gerechten of de indrukwekkendste architectuur, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vier wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Singapore een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld verkoelende uitjes en prachtige uitzichten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Eveland, Susy Atkinson
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789047519249
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128