Prijs | € 31,99 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2018 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry.
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048840724
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2018
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048840724
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2018
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256