Prijs | € 15,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028343
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112
Beschrijving
Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
"Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028343
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112