Prijs | € 45,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van A tot Z.
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028367
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112
Beschrijving
Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van A tot Z. Naast recepten geeft Sergio veel tips over hoe je de producten moet aankopen, bewaren en verwerken in de keuken. deel 1: van aardappel tot fazant deel 2: van gember tot noot deel 3: van oester tot zeetong Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028367
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112