Sardinië

Prijs € 23,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Van Reemst

Hardback | Juli 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Sardinië ligt ten westen van Italië en wordt omringd door de Middellandse Zee. In het oosten grenst het aan de Tyrrheense Zee en in het westen aan de Sardijnse Zee, in het noorden wordt het gescheiden van Corsica door de Straat van Bonifacio. Het telt 1.700.000 inwoners op een oppervlakte van 24.000 km2, verdeeld in de provincies Cagliari, Nuoro, Oristano en Sassari. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto’s én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool reisgidsen zich van alle andere.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Farbrizio Ardito
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789041033475
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Sardinië ligt ten westen van Italië en wordt omringd door de Middellandse Zee. In het oosten grenst het aan de Tyrrheense Zee en in het westen aan de Sardijnse Zee, in het noorden wordt het gescheiden van Corsica door de Straat van Bonifacio. Het telt 1.700.000 inwoners op een oppervlakte van 24.000 km2, verdeeld in de provincies Cagliari, Nuoro, Oristano en Sassari.
Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto’s én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool reisgidsen zich van alle andere.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Farbrizio Ardito
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789041033475
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224