Routegids Mountainbike Ardennen

57 mtb-routes in de Ardennen en Voerstreek

Prijs € 14,95

Uitverkocht

ANWB

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Crossen door het bos, steile hellingen beklimmen en mulle ondergronden trotseren nét over de grens. Routegids Mountainbike Ardennen biedt 57 unieke MTB-routes door de prachtige natuur van België. Alle routes zijn zodanig geselecteerd dat vanuit één standplaats drie tot zes routes gefietst kunnen worden. De tips voor logeeradressen maken deze gids ideaal voor een actief weekeinde weg. De gids bevat overzichtelijke routekaartjes en -beschrijvingen. Maar ook praktische informatie over startpunt, lengte, hoogteverschillen, vereiste conditie en moeilijkheidsgraad. De routes zijn samengesteld in samenwerking met MTB-specialisten en de redactie van het tijdschrift ‘Fiets’. 3 tot 6 routes vanuit één standplaats Overzichtelijk kaartwerk, veel praktische informatie en logeeradressen GPS-tracks te downloaden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Zijlstra
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018028657
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Crossen door het bos, steile hellingen beklimmen en mulle ondergronden trotseren nét over de grens. Routegids Mountainbike Ardennen biedt 57 unieke MTB-routes door de prachtige natuur van België. Alle routes zijn zodanig geselecteerd dat vanuit één standplaats drie tot zes routes gefietst kunnen worden. De tips voor logeeradressen maken deze gids ideaal voor een actief weekeinde weg.
De gids bevat overzichtelijke routekaartjes en -beschrijvingen. Maar ook praktische informatie over startpunt, lengte, hoogteverschillen, vereiste conditie en moeilijkheidsgraad. De routes zijn samengesteld in samenwerking met MTB-specialisten en de redactie van het tijdschrift ‘Fiets’.

3 tot 6 routes vanuit één standplaats
Overzichtelijk kaartwerk, veel praktische informatie en logeeradressen
GPS-tracks te downloaden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Zijlstra
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018028657
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128