Rome

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...Bijna drieduizend jaar geschiedenis in een springlevende stad. Als je op weg bent naar oude meesters als Michelangelo en Bernini, razen moderne motoristi door de straat. Op je favoriete terrasje bij het klassiek Romeinse Pantheon trekt een bonte stoet van eigentijdse straatmuzikanten voorbij. Rome is een stad vol beweging en boordevol leven.Met deze informatieve stedengids vind je de weg naar het verleden langs de talrijke bezienswaardigheden en het heden van de huidige stad. Kaderteksten, overzichtelijke kaartjes en een uitvoerig hoofdstuk Algemene informatie helpen Romereizigers op hun dagelijkse tochten door de straten van een altijd verrassende stad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk van Gessel
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025753085
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen.
*met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land
*geschreven door Nederlandse auteurs
*meer dan 75 bijzondere bestemmingen
Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...

Bijna drieduizend jaar geschiedenis in een springlevende stad. Als je op weg bent naar oude meesters als Michelangelo en Bernini, razen moderne motoristi door de straat. Op je favoriete terrasje bij het klassiek Romeinse Pantheon trekt een bonte stoet van eigentijdse straatmuzikanten voorbij. Rome is een stad vol beweging en boordevol leven.
Met deze informatieve stedengids vind je de weg naar het verleden langs de talrijke bezienswaardigheden en het heden van de huidige stad. Kaderteksten, overzichtelijke kaartjes en een uitvoerig hoofdstuk Algemene informatie helpen Romereizigers op hun dagelijkse tochten door de straten van een altijd verrassende stad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk van Gessel
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025753085
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250