Renny's jeugd op Jalna

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Boekerij

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Renny's jeugd op Jalna volgt in de grote kroniek van de familie Whiteoak op Mary Wakefield (Prisma 714). Het is tien jaar later. Grootmoeder Adeline is inmiddels tachtig geworden, maar nog altijd domineert haar sterke persoonlijkheid de levens van haar dochter, lade Buckley, en haar drie zoons Nicolaas, Ernst en Philip ? de laatste het hoofd van de jonge familie Whiteoak op Jalna. Als een storm trekken de gebeurtenissen in de zomer van 1906 over Jalna. Meg beleeft haar ongelukkige liefde, en een negentiejarige Renny, in zijn onstuimige jeugd en de eerste verliefdheid, leeft in een bittere vete met zijn donkere, gevaarlijke neef Malahide Court uit Ierland, die de steun weet te verwerven van grootmoeder Adeline. Mazo de la Roche weet als altijd haar talloze lezers en lezeressen te boeien door de levendige en treffende wijze waarop zij ons doet meeleven met de bewoners van Jalna in hun gehechtheid aan elkaar en aan hun huis. Een prachtig deel uit deze grote familiekroniek, die meer dan een eeuw omspant er nog altijd tot de meest gelezene ter wereld behoort.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. de la Roche
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789031506712
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Renny's jeugd op Jalna volgt in de grote kroniek van de familie Whiteoak op Mary Wakefield (Prisma 714). Het is tien jaar later. Grootmoeder Adeline is inmiddels tachtig geworden, maar nog altijd domineert haar sterke persoonlijkheid de levens van haar dochter, lade Buckley, en haar drie zoons Nicolaas, Ernst en Philip ? de laatste het hoofd van de jonge familie Whiteoak op Jalna.
Als een storm trekken de gebeurtenissen in de zomer van 1906 over Jalna. Meg beleeft haar ongelukkige liefde, en een negentiejarige Renny, in zijn onstuimige jeugd en de eerste verliefdheid, leeft in een bittere vete met zijn donkere, gevaarlijke neef Malahide Court uit Ierland, die de steun weet te verwerven van grootmoeder Adeline.
Mazo de la Roche weet als altijd haar talloze lezers en lezeressen te boeien door de levendige en treffende wijze waarop zij ons doet meeleven met de bewoners van Jalna in hun gehechtheid aan elkaar en aan hun huis. Een prachtig deel uit deze grote familiekroniek, die meer dan een eeuw omspant er nog altijd tot de meest gelezene ter wereld behoort.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. de la Roche
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789031506712
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig