Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

met Dolf de Vries

Prijs € 18,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meester-verteller overtreft zichzelf!Een fascinerend reisboek over zijn reizen door Laos en Cambodja, dat tot de laatste zin blijft boeien en inspireren."... en daarom schrijf ik dit boek alsof ik het tegen jou heb. Een boek schrijven is eenzaam. Ik had me stellig voorgenomen over deze reis naar Laos en Cambodja niet te schrijven. Voor één keer onschuldig genieten en niet denken of ik de juiste woorden zou vinden. Toch kocht ik een schrift en maakte ik de eerste de beste avond in Laos al aantekeningen. En bleef dat doen. En nu schrijf ik jou, lezer. Om te vertellen. Ik geef je een naam en een gezicht en ik noem je niet u maar je. Ik wil het graag dicht bij huis houden ..."AuteurDolf de Vries deed in 1960 eindexamen aan de Toneel Academie in Maastricht. Hij speelde een ontelbaar aantal rollen, zowel op het toneel als voor film (Soldaat van Oranje, Turks Fruit, De Vierde Man, Zwartboek) en televisie (Dossier Verhulst, Onderweg naar Morgen). Hij schreef en speelde vier soloprogramma's en schreef inmiddels zo'n veertig boeken, waaronder romans, jeugdboeken, verzamelde columns en heel veel reisboeken. In totaal werden tot nu toe ruim 250.000 boeken verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dolf de Vries
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038922300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De meester-verteller overtreft zichzelf!
Een fascinerend reisboek over zijn reizen door Laos en Cambodja, dat tot de laatste zin blijft boeien en inspireren.

"... en daarom schrijf ik dit boek alsof ik het tegen jou heb. Een boek schrijven is eenzaam. Ik had me stellig voorgenomen over deze reis naar Laos en Cambodja niet te schrijven. Voor één keer onschuldig genieten en niet denken of ik de juiste woorden zou vinden. Toch kocht ik een schrift en maakte ik de eerste de beste avond in Laos al aantekeningen. En bleef dat doen. En nu schrijf ik jou, lezer. Om te vertellen. Ik geef je een naam en een gezicht en ik noem je niet u maar je. Ik wil het graag dicht bij huis houden ..."

Auteur
Dolf de Vries deed in 1960 eindexamen aan de Toneel Academie in Maastricht. Hij speelde een ontelbaar aantal rollen, zowel op het toneel als voor film (Soldaat van Oranje, Turks Fruit, De Vierde Man, Zwartboek) en televisie (Dossier Verhulst, Onderweg naar Morgen).
Hij schreef en speelde vier soloprogramma's en schreef inmiddels zo'n veertig boeken, waaronder romans, jeugdboeken, verzamelde columns en heel veel reisboeken.
In totaal werden tot nu toe ruim 250.000 boeken verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dolf de Vries
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038922300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig